Forside – Normannsgran Juletræ

Normannsgran Juletræ

Her hos juletraer.eu der ligger på Sandet 4. Vil du få muligheden for at opleve den mest fantastiske juleoplevelse for dig og hele din familie. Hos os kan i fælde jeres eget normannsgran juletræ blandt det idylliske snelandskab. Med vores fantastiske juletræer, vores julemarked og vores hyggelige julestue har vi gjort vores bedste for at give jer en fed oplevelse!

KONTAKT OS

Fæld selv dit normanssgran juletræ

Nordmannsgan har bløde nåle og holder sig længe – især hvis træet står i en juletræsfod med vand. Oversiden af nålene er mørkegrøn og skinnende blank, og undersiden har to hvidblå striber. Barken på stammen er helt glat og grå. Nåle og grene er fyldige og giver træet et frodigt udseende. Nordmannsgranen er det foretrukne juletræ mange steder i Europa på grund af udseendet og den gode holdbarhed. Denne hører slægten ædelgran

 

Særligt de helt små størrelser er vilde med denne oplevelse, som indbyder til, at fantasi og krop kan slå kolbøtter. At fælde sit eget nordmannsgran juletræ er en god mulighed for familien til at julehygge sammen i en tid, der oftest kan være præget af stress og jag. Træk stikket ud og kom forbi Juletræer på Sandet 4 i Roskilde og få en helt særlig juleoplevelse.

 

For de voksne er det særligt vores julestuer, der lokker. Her kan man slå sig ned og nyde et glas gløgg eller kakao og et par æbleskiver, mens man lader sig opvarme af stedets brændeovn. (På vore juletræsplantage med julestue, Hovedvejen 310 er det dog pt. udelukkende muligt at købe allerede fældede træer med hjem. Men vi er klar til fæld selv om 2-3 år, da v allerede har plantet masser af træer).

Nyhed: pottegroede nordmannsgran juletræer

Som noget helt nyt sælger vi nu også ægte pottegroede nordmannsgran juletræer! Træerne er i høj kvalitet, helt unikke og med sundt rodsystem , og kan nemt plantes udenfor i haven når julen er ovre.

JULETRÆER PÅ SANDET 4

Sandet 4
4130 Viby Sjælland

JULETRÆER PÅ HOVEDVEJEN 310

Hovedvejen 310
4320 Lejre, Kobenhavn