Forside

Julestue på Sjælland

Julen er fyldt med dejlige traditioner. Gør juletræsfældning til en af dem. At fælde sit eget juletræ er en sjov og hyggelig tradition, som hele familien kan nyde godt af. Særligt børnene synes at holde ekstra meget af denne oplevelse. Deres forventningsfulde øjne lyser altid op som julestjernerne på træet, når de boltrer sig mellem de mange tusindvis af juletræer.

Fæld selv juletræer på Sjælland er ikke længere end en kort kørsel væk, hvis du kommer fra byen. Vores plantage er nemlig beliggende på Sandet 4 i Roskilde.

KONTAKT OS

Fæld selv dine juletræer på Sjælland, vælg imellem normannsgran og rødgran!

Fæld selv juletræer på Sjælland og få netop det træ med hjem, som du ønsker. Vores udvalg af juletræer er enormt, og der er noget for enhver smag. Vi har både normannsgran og rødgran, og vi har dem i alle størrelser. Er I mange, der skal kunne være rundt om juletræet den 24. december, har vi også de helt store juletræer på 2-3 meter. Trav ud mellem tusindvis af træer og udvælg lige præcis det træ, der passer foran pejsen, i den lyse stue med højt til loftet, i gården eller det hyggelige, lille sommerhus.

Find dit eget træ!

Vi har også et udvalg af små drillenisser, engle og julehjerter, som kan købes med hjem, hvis du mangler julepynt til træet. Vores lille julemarked kan nydes, mens du varmer dig over et glas gløgg og et par æbleskiver i vores juleværksted. Læs mere om julemarkedet her!

Fæld selv dit juletræ på Sjælland nær København og få samtidig en masse fint julepynt med hjem til stuen eller giv en nisse til en, du holder af.

Fæld selv juletræ på Sjælland – Kom i dag!

Vi netter naturligvis dit juletræ i et transportnet, så du er sikker på, at dit træ ikke mister nåle på vej hjem i transporten. Kontakt Juletræer på Sandet 4, hvis du har spørgsmål til fæld selv juletræer på Sjælland. Vi glæder os meget til at byde dig og din familie inden for på vores smukke plantage.

JULETRÆER PÅ SANDET 4

Sandet 4
4130 Viby Sjælland

JULETRÆER PÅ HOVEDVEJEN 310

Hovedvejen 310
4320 Lejre, Kobenhavn