Forside

Julestue på Sjælland

Julen er fyldt med dejlige traditioner og gode minder. Gør juletræsfældning i Roskilde til en af dem. På Sandet 4 i Roskilde har vi en kæmpe juletræsplantage, hvor du kan gå på opdagelse efter dit helt eget juletræ. Det er både sjovt og anderledes og en kæmpe oplevelse for hele familien. Gør julen ekstra speciel. Tag børnene med under armen, og fæld selv jeres juletræ.

KONTAKT OS

Julestue

Nisser, engle, glas og krukker. Hos Juletræer på Sandet 4 og Juletræer på Hovedvejen 310 sælger vi den fineste julepynt, som vil egne sig perfekt til en troldgren i en vase eller som pynt på det flotte juletræ, du netop har fundet i plantagen. Vores julestue på Sjælland er fyldt med julens herligheder.

 

Grundet COVID-19 og regeringens restriktioner bliver der i år ikke serveret æbleskiver og gløgg som der ellers har været andre år.

 

Heldigvis er vil der stadig være julehygge, en masse pynt til træet, marmelader og en masse andet julegodt!

Fæld juletræ nær Roskilde – Gør det Selv

Gå på jagt i det smukke vinterlandskab og find netop det juletræ, som passer til din stue eller have. Vi har juletræer i alle størrelser – både de helt små fine træer, som passer helt perfekt til den lille hyggekrog, og de helt store træer, som får selv juletræstænderen på RO´s torv til at måbe. Fæld selv jeres juletræ i Roskilde. Vi har et stort udvalg af juletræer i normannsgran og rødgran i alle størrelser.

 

Foretrækker du at købe et juletræ, der allerede er fældet, bør du stadig kigge forbi Sandet 4 eller Hovedvejen 310. Begge steder fejrer vi julen med julestuer, nisser og varmt til ganen. På Hovedvejen 4 – en kort køretur fra Roskilde – tilbyder vi udelukkende juletræer, der er fældet.

Fæld selv juletræ nær Roskilde, med rådgivning og vejledning fra os!

Er du i tvivl om gran eller juletræsfældning i Roskilde, hjælper vi jer selvfølgelig gerne på vej med råd og vejledning. Du skal også være velkomne til at ringe på telefonnummer 20 96 77 01, skulle du have spørgsmål til plantagen, åbningstider eller andet.

Kom og fæld selv dit juletræ. Vi glæder os til at byde dig og din familie inden for i vores lille vinterlandskab.

JULETRÆER PÅ SANDET 4

Sandet 4
4130 Viby Sjælland

JULETRÆER PÅ HOVEDVEJEN 310

Hovedvejen 310
4320 Lejre, Kobenhavn