Forside / Julestue på Sjælland

Julestue på Sjælland

Julen nærmer sig, og det er tid til at få købt julepynt og juletræ. Det kan klares på én og samme gang i vores hyggelige julestue på Sjælland. Hos Juletræer på Sandet 4 og Juletræer på Hovedvejen 310 har vi en julestue med juletræer, nisser, hjerter, glas og krukker, som du kan købe med hjem til stuen.

Find vores drillenisser i den hyggelige julestue!

KONTAKT OS

Nisser, engle, glas og krukker. Hos Juletræer på Sandet 4 og Juletræer på Hovedvejen 310 sælger vi den fineste julepynt, som vil egne sig perfekt til en troldgren i en vase eller som pynt på det flotte juletræ, du netop har fundet i plantagen. Vores julestue på Sjælland er fyldt med julens herligheder. Udover julestuen har du desuden mulighed for at fælde juletræ på Sjælland hos os. Grundet COVID-19 og regeringens restriktioner bliver der i år ikke serveret æbleskiver og gløgg som der ellers har været andre år.

Heldigvis er vil der stadig være julehygge, en masse pynt til træet, 

marmelader og en masse andet julegodt!

Julestue på Sjælland

Vi har et stort udvalg af juletræer på vores julemarked i Roskilde. Her kan du gå på jagt blandt tusindvis af juletræer i nordmannsgran eller rødgran. Vores juletræer fås i alle størrelser, og du kan helt sikkert finde et, der passer foran den lille pejs, det hyggelige sommerhus, den store lyse stue, eller til gårdhaven. Vi har også et fast sortiment af pyntegrønt i nordmannsgran og ofte også Nobilis, som kan bruges til de mange smukke juledekorationer og adventskranse. Læs mere om pyntegrønt her!

Gratis transportnet

Vi pakker selvfølgelig altid jeres juletræ ind i et transportnet, som sikrer, at træet kommer helskindet frem til dets bestemmelsessted. Mangler du en juletræsfod, saver vi også gerne din juletræsstamme til og sætter en hjemmelavet fod på. På denne måde er juletræet klar til at blive vist frem med det samme.

Vi glæder os til at byde dig inden for hos Juletræer på Sandet 4 eller juletræer på Hovedvejen 310.

JULETRÆER PÅ SANDET 4

Sandet 4
4130 Viby Sjælland

JULETRÆER PÅ HOVEDVEJEN 310

Hovedvejen 310
4320 Lejre, Kobenhavn