Forside – Billige Juletræer Sjælland

Billige Juletræer Sjælland

En jul uden juletræ? Det er svært at forestille sig. Juletræet har en helt særlig plads i vores hjerter.
Vi elsker at pynte dem og danse rundt om dem. Hos Juletræer på Sandet 4 og Juletræer på Hovedvejen 310 kan du få billige juletræer på Sjælland, som du vil elske. Hos os får du ikke blot et juletræ med hjem. Du får en oplevelse. Vi elsker at julehygge om vores besøgende og byder altid på gløgg, æbleskiver og kakao i vores juleværksted, som du kan nyde med familien før eller efter, I har været en tur rundt på plantagen.

KONTAKT OS

Juletræer på Sjælland – verdens ældste

Juletræer har i over 200 år været en fast bestanddel i de fleste danske hjem. I gamle dage var det juletræer i rødgran, der var særligt populære, men i dag er rødgran overgået af juletræer i normannsgran, som er kendt for at kunne holde længst tid på nålene. Begge grantyper kan dog sagtens stå indenfor i mange hverdage uden at tabe nåle.

 

Er du i tvivl om, hvilken type og størrelse grantræ du bør vælge, hjælper vi dig selvfølgelig meget gerne med råd og vejledning.

Billige juletræer på Sjælland, som fæld selv

Er I en virksomhed eller offentlig institution, der gerne vil julehygge om medarbejdere og gæster, så er det også muligt at købe et større antal juletræer samlet. Vi har stor erfaring med virksomhedssamarbejde, og vi hjælper gerne til med at finde de helt rette størrelser til jer, som passer til både gårdhaven, kantinen og receptionen. Kontakt os på 20 96 77 01, hvis I ønsker at købe et større parti juletræer. Billige fæld selv juletræer er ikke mere end et opkald væk.

Pyntegrønt sælges

Julen er ikke fuldendt uden dekorationer og et smukt grønt juletræ, der lyser stuen op med sin flotte pynt og mange lys. Pyntegrønt sælges derfor også på begge vores juleværksteder. Vores julepynt opdeles typisk i juletræer og klippegrønt, som kan bruges til juledekorationer og adventskranse.

Kig forbi og køb billige juletræer på Sjælland

Billige juletræer på Sjælland? Kig forbi. Vi glæder os til at byde dig og din familie inden for i vores vinterlandskab.

JULETRÆER PÅ SANDET 4

Sandet 4
4130 Viby Sjælland

JULETRÆER PÅ HOVEDVEJEN 310

Hovedvejen 310
4320 Lejre, Kobenhavn