Forside

Julestue på Sjælland

Hos Juletræer på Sandet 4 kan du få den ultimative juleoplevelse for hele familien. Vi har nemlig gjort det muligt for jer at finde og fælde jeres helt eget juletræ. Jagten på det perfekte rødgran juletræ er både en sjov og anderledes måde at være sammen på. Her går I på eventyr i vores store plantage, som byder på både rødgran juletræ og juletræer i nordmannsgran i store og små størrelser.

Pyntegrønt sælges

Rødgran har korte nåle på ca. 1-2 centimeter. De er grønne og stikker med deres spidse ender. Nålene falder lettere af end på nobilis og nordmannsgran. Barken er rødbrun på de unge træer og på grenene, og stammen har små skæl. I de nordiske lande regnes rødgranen for det oprindelige juletræ. Men centralvarmens indtog gjorde luften indenfor varmere og mere tør. Rødgranen tørrer derfor hurtigere ud end i gamle dage og kan tabe mange nåle. Det første kendte danske juletræ blev tændt på Holsteinborg Gods på Sydsjælland i 1808. Traditionen med juletræet var kommet til Danmark fra Tyskland, og familier med relation til denne tyske tradition var derfor blandt de første til at tage traditionen til sig. Dette træ menes at være rødgran.

KONTAKT OS

Fæld selv juletræ & julestue

Særligt de helt små størrelser er vilde med denne oplevelse, som indbyder til, at fantasi og krop kan slå kolbøtter. At fælde sit eget nordmannsgran juletræ er en god mulighed for familien til at julehygge sammen i en tid, der oftest kan være præget af stress og jag. Træk stikket ud og kom forbi Juletræer på Sandet 4 i Roskilde og få en helt særlig juleoplevelse.

For de voksne er det særligt vores julestuer, der lokker. Her kan man slå sig ned og nyde et glas gløgg eller kakao og et par æbleskiver, mens man lader sig opvarme af stedets brændeovn. (På vore juletræsplantage med julestue, Hovedvejen 310 er det dog pt. udelukkende muligt at købe allerede fældede træer med hjem. Men vi er klar til fæld selv om 2-3 år, da v allerede har plantet masser af træer).

Nyhed: Køb pottegroede rødgrans juletræer

Som noget helt nyt sælger vi nu også ægte pottegroede juletræer! Træerne er i høj kvalitet, helt unikke og med sundt rodsystem , og kan nemt plantes udenfor i haven når julen er ovre.

JULETRÆER PÅ SANDET 4

Sandet 4
4130 Viby Sjælland

JULETRÆER PÅ HOVEDVEJEN 310

Hovedvejen 310
4320 Lejre, Kobenhavn